Iznenadit ćete se kome ova klinka uplaćuje novac od svojih prekrasnih slika

Iznenadit ćete se kome ova klinka uplaćuje novac od svojih prekrasnih slika

Foto: Facebook

PRED malenom Cassie Gee iz Australije je sjajna slikarska budućnost.

Talent i strast joj ne nedostaju, a dobra duša koju ima već ju je proslavila diljem njenog kontinenta.  

Prve slike napravila je sa svega tri godine, kada djeca obično počinju malo više muljati po papiru. No, njoj se taj hobi iznimno svidio te je nastavila svoju strast i već u dobi od pet godina prodala sve svoje radove, a naručitelji strpljivo čekaju nova moderna djela.  

Kako je njena mama izjavila za australske medije, samo prošli tjedan prodala je 60 slika velikog formata pa se malena žuri napraviti još.  

Ako ste ljubitelj suvremene umjetnosti, njen će vam se stil sigurno svidjeti. Obično kombinira akrilne boje s tušem, ponekad ubacuje smolu radi istaknutijih linija, a iako su njena djela bez posebno vidljive tematike, vjerujemo da je svatko u njima pronašao nešto što mu se sviđa.  

Riječ je o čistoj umjetničkoj lirici, no za razliku od dječjih crteža koji su tipični za njenu dob, radove male Cassie nipošto ne možemo nazvati "slikarijama". 

Zapravo, čak ćemo se usuditi reći da slika bolje i od eminentnih majstora moderne umjetnosti, ali nije toliko bahata niti teži zaradi, i to je onaj dodatni moment zbog kojeg je za malenu Cassie sad već čulo barem pola Australije. Ona je dobila čak i svoj brend - znaju je kao Cassie Swirls (vrtlozi), a tako joj je nazvana i Facebook stranica na kojoj se možete uvjeriti u njen talent. 

A o njenoj dobroj duši svjedoči jedna druga činjenica. Iako joj je prodaja stvarno krenula, malena većinu zarade uplaćuje na račune humanitarnih organizacija diljem svijeta, a posebno je "slaba" na organizacije koje se bore za pomoć siromašnima, oboljelima od raka te ženama bez krova nad glavom. 

Takav vrhunski talent i tako dobra duša, sa samo pet godina. To su vijesti o kojima želimo pisati i čitati!

A možda vas ona potakne da svojoj djeci već ovo ljeto malo češće ponudite velike slobodne površine i puno boja. Tko zna kakvi sve talenti čuče u njima. 
 


 I naručiti sliku. 


 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara