Iskrenim fotkama majčinstva oduševljava tisuće žena na društvenim mrežama

Iskrenim fotkama majčinstva oduševljava tisuće žena na društvenim mrežama
Foto: Instagram

ISTOVREMENO kuhati, pomagati pri pisanju zadaće i dojiti dijete možda zvuči nemoguće, ali za jednu majku to je svakodnevica.

Jazmyne Futrell stoji iza bloga pod nazivom ''Mixed Mom Brown Babies'' i tisuće žena oduševljava svojim objavama u kojima prikazuje realnost majčinstva.

Jednom svojom nedavnom objavom uz fotografiju na kojoj je okružena sa svoje četvero djece posebno je raznježila javnost. Dok se njene dvije kćeri igraju na podu, ona kuha, doji dijete i pomaže sinu s pisanjem domaće zadaće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jazmyne Denise (@mixedmombrownbabies)

“Uz četvero djece sam previše iscrpljena da uopće razmišljam o životu kad padne mrak i prezaposlena sam da legnem u pristojno vrijeme”, napisala je i zaradila više od dvije tisuće lajkova.

“Znam da ne bih trebala kuhati dok držim dijete, moj sin ima kosu svezanu u rep jer je nisam stigla isplesti, a djeca su na podu”, priznala je ova 31-godišnjakinja za Yahoo Lifestyle.

No fotografiju je ipak odlučila objaviti jer smatra da na društvenim mrežama nedostaje iskrenosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jazmyne Denise (@mixedmombrownbabies)

“Imala sam postporođajnu depresiju, a sve druge majke su izgledale nevjerojatno na društvenim mrežama. Puno puta sam se zapitala mogu li ja ovo, a sada svojim objavama želim pokazati drugim majkama da ne vode samo one tu bitku”, dodala je.

Lošim smatra i različita očekivanja od majki i očeva. Naime, od mama se uglavnom očekuje da se brinu o djeci i kućanstvu jer to nije zadaća muškaraca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jazmyne Denise (@mixedmombrownbabies)

“Jednom smo bili u trgovini i suprug je uzeo djecu kako bih isprobala neku odjeću. Prišla mi je jedna žena i rekla: ‘Želim vam samo dati kompliment jer imate nevjerojatnog supruga koji čuva djecu da biste vi mogli kupovati.’ Ne, on nije čuvao svoju djecu, po zakonu se mora brinuti o njima”, upozorila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara