Kakva sramota - mamama su davali totalno identične slike s 3D ultrazvuka

Kakva sramota - mamama su davali totalno identične slike s 3D ultrazvuka

Foto: Facebook

KAKVA prevara i kakva sramota. Zamislite da fotografija koju su liječnici snimili za vrijeme ultrazvuka i koje mame obožavaju gledati jer im daje uvid u bebicu koje nose pod srcem, uopće nije vaša. Vi je raznježeno gledate misleći da je to vaše dijete, a kad ono... 
Upravo to dogodilo se jednoj mami, odnosno velikom broju mama iz Ontarija koje su bile na BabyView Prenatal Imaging ultrazvuku u jednoj klinici u Pickeringu/Ontario. 
 
Grešku je slučajno otkrila mama Jenn Cusimano nakon što je objavila fotografiju s ultrazvuka na svom Facebook profilu te je kasnije podijelila i u jednoj grupi gdje su se i brojne druge mame pohvalile svojim bebicama. Tako je i otkrivena podvala jer je čak 30 mama primijetilo da imaju totalno identične slike. Spomenuta mama je poludjela i obratila se čelništvu klinike gdje su joj uljudno ponudili da sljedeći ultrazvuk napravi besplatno. To ju je naravno nagnalo da pomisli kako su u klinici itekako svjesni greške, a nakon što se tih 30-ak mama također obratilo klinici, i nakon što je svima njima ponuđen ili povrat novca ili sljedeći besplatan tretman, u priču se uključila i policija. 

>>>Ako ste se ikada pitala koliko je ultrazvuk štetan, odgovor će vas šokirati<<<

Iz klinike su se službeno očitovali kako je vjerojatno riječ o računalnom virusu koji je uzrokovao takvu pogrešku, što možda i jest točno, ali da problem nije uočen nakon tolikog broja identičnih fotografija, mame u to ne vjeruju. I zato su bjesne. Pogotovo kada samo pomisle koliki je još broj mama koje s osmjehom gledaju sliku ultrazvuka neke tuđe bebe ni ne sluteći što uopće imaju u ruci jer još nisu otkrile da se radi o jednoj velikoj grešci.


 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara