Kate Middleton zna zašto majke trebaju podršku: "Majčinstvo je jako teško"

Kate Middleton zna zašto majke trebaju podršku: "Majčinstvo je jako teško"
Foto: Instagram

VOJVOTKINJA Kate Middleton ne vodi tipičan život jedne majke. Zbog brojnih obveza koje joj pripadaju kao članici kraljevske obitelji, ima pomoć u odgoju petogodišnjeg princa Georgea, trogodišnje princeze Charlotte i devetomjesečnog princa Louisa. Ali to ne znači da uvijek ima podršku, otkrila je tijekom druženja koje je organizirala udruga Family Action.

Majčinstvo može biti teško, mnoge majke se u nekim trenucima osjećaju usamljeno, a takvi osjećaji su poznati i Kate Middleton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kensington Palace (@kensingtonroyal)

"Teško je. Jako teško. Imate pomoć i podršku, posebno u prvim danima nakon porođaja, ali nakon 1. rođendana to značajno opada. Nakon toga vam ne preostaje ništa drugo osim čitati puno knjiga", rekla je Middleton, a prenosi časopis People.

Iako Middleton ne mora prolaziti kroz stresne situacije poput mama koje nisu zaposlene, brinu se kako će djeci kupiti novu odjeću ili si ne mogu priuštiti dadilju, nailazi na neke druge teškoće. Ponekad se brine da je premalo uz djecu, a ponekad joj nedostaje osoba s kojom će razgovarati i razmijeniti iskustva. 

"Svaka majka vodi istu borbu", poručila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara