Khloe Kardashian otkrila kako kćer uči da bude "jaka, samouvjerena i lijepa"

Khloe Kardashian otkrila kako kćer uči da bude "jaka, samouvjerena i lijepa"
Foto: Instagram

REALITY zvijezda Khloe Kardashian priznala je kako je potpuno posvećena tome da svojoj 10-mjesečnoj kćeri True usadi temelje za razvoj samopouzdanja. U intervjuu za The Daily Telegraph otkrila je kako se na to odlučila samo zato da bi je naučila kako da se u budućnosti nosi s negativnim komentarima s kojima će se sigurno susretati baš kao i njena mama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

"Nikad nisam sebe smatrala bucmastom ili pretilom. Sve dok nisam dospjela na TV gdje su mi svi odjednom počeli govoriti da sam "debela". No, nikad se nisam tako osjećala jer mi to obitelj nikada nije dopustila", ispričala je Khloe.

Svjesna je da će vjerojatno mnogi pomisliti kako je glupo to što svakodnevno pomoću vježbi radi na kćerinom samopouzdanju, ali je takvi komentari ne pogađaju i potpuno je posvećena svom cilju.

"Radim pozitivne afirmacije s njom ujutro. Potpuno su banalne. Sjednemo ispred ogledala i kažem joj da je lijepa", objasnila je Kardashianka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Kako kaže, njen je posao naučiti je da je lijepa, jaka i samouvjerena bez obzira na njen vanjski izgled. Osim toga, želi je naučiti prihvaćati razlike, neovisno o tome je li riječ o različitim vjerama ili boji kože.

"Želim da odraste tretirajući šminku kao nešto u čemu može uživati, a ne kao nešto bez čega ne smije napustiti kuću", zaključila je Khloe kojoj ovo nije prvi put da otkriva kako joj je najvažniji zadatak naučiti kćer da bude samouvjerena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara