Mama koja očekuje 22. dijete se hvali ultrazvukom. Presladak detalj sve oduševio

Mama koja očekuje 22. dijete se hvali ultrazvukom. Presladak detalj sve oduševio
Foto: Instagram, YouTube Screenshot

NAJVEĆA britanska obitelj nestrpljivo čeka prinovu. Svega nekoliko tjedana dijeli ih od upoznavanja novog člana.

Naime, Sue Radford bi u idućih nekoliko tjedana trebala roditi 22. dijete, a o svojoj trudnoći redovno izvještava i pratitelje na Instagramu. Tako se nedavno pohvalila izgledom svog trbuha u 30. tjednu trudnoće, a priznala je i da se ne mogu dogovoriti oko imena. Osim toga, Sue je sve iznenadila kada je prije nekoliko dana otkrila da će tijekom ove godine četvrti put postati baka.

Sada su sa svojim pratiteljima podijelili uzbuđenje zbog odlaska na 4D ultrazvuk koji omogućuje da se jasno vide sve djetetove kretnje. Također, vjerno prikazuje djetetov izgled, jasno su vidljive crte lica pa je moguće primijetiti i bebinu mimiku, a nerijetko ginekolozi uhvate i simpatične radnje poput sisanja palca ili plaženja jezika.

No, primarna zadaća 4D ultrazvuka je mogućnost otkrivanja abnormalnosti ploda te se on preporučuje između 21. i 28. tjedna trudnoće.

Baš kao i većina trudnica, i Sue je odlučila otići na ovaj pregled, a na svom YouTube kanalu je podijelila i snimke koje je tamo dobila.

Tijekom pregleda je vladala opuštena i vesela atmosfera te su u njemu, osim roditelja, sudjelovala i neka od djece. Sve ih je najviše oduševilo kada im je beba isplazila jezik te su se šalili kako je djevojčica već sad "bezobrazna i problematična".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara