Supermama koja čeka 22. dijete otkrila da je i njezina 18-godišnja kći trudna

Supermama koja čeka 22. dijete otkrila da je i njezina 18-godišnja kći trudna
Foto: Instagram

NAJVEĆA britanska obitelj uskoro će dobiti pojačanje. Naime, Sue Radford bi u idućih nekoliko tjedana trebala roditi 22. dijete, a o svojoj trudnoći redovno izvještava i pratitelje na Instagramu. Tako se nedavno pohvalila izgledom svog trbuha u 30. tjednu trudnoće, a priznala je i da se ne mogu dogovoriti oko imena.

No, mnoge je iznenadila njezina posljednja objava u kojoj je otkrila da i njezina 18-godišnja kći Millie očekuje svoje prvo dijete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MJR•18• (@millieeradfordd)

"Kakva uzbudljiva godina", napisala je Sue u opisu fotografije na kojoj se vidi snimka ultrazvuka, papučice i bodi te je istaknula kako će njezina kći biti "nevjerojatna mama".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Radford Family (@theradfordfamily)

Podsjetimo, 44-godišnja Sue i njen 48-godišnji suprug Noel već imaju troje unučadi, djecu njihove kćeri Sophie - šestogodišnju Daisy, četverogodišnju Ayprill te dvogodišnjeg Lea.

Iako je bilo onih koji smatraju da je 18-godišnjakinja premlada za ulogu majke, mnogi pratitelji nisu skrivali svoje oduševljenje zbog vijesti o proširenju obitelji.

"Čestitamo. Imala si puno prakse sa svojom braćom i sestrama. Bit ćeš fantastična mama", jedan je od takvih komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Radford Family (@theradfordfamily)

Podsjetimo, Sue i Noel imaju djecu u dobi od 30 do godinu dana. To su: Chris (30), Sophie (25), Chloe (23), Jack (22), Daniel (20), Luke (18), Millie (18), Katie (16), James (15), Ellie (14), Aimee (13), Josh (12), Max (11), Tillie (9), Oscar (7), Casper (6), Hallie (3), Phoebe (2), Archie (20 mjeseci) i Bonnie (12 mjeseci). Njihovo 17. dijete Alfie je mrtvorođeno 6. srpnja 2014.

Sadly, the couple's 17th child Alfie was still born on July 6, 2014.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara