Mama transformirala tijelo u samo tri tjedna jer su je trolovi nazvali debelom

Mama transformirala tijelo u samo tri tjedna jer su je trolovi nazvali debelom
Foto: Instagram

DANIELLE Armstrong u svibnju ove godine postala je majka kćerkice Orle Mae Edney koju je dobila sa zaručnikom Tomom Edneyem. Ova 32-godišnjakinja inače je sudjelovala u britanskom reality showu TOWIE pa se ponekad, među hrpom njenih pratitelja na društvenim mrežama, nađe i neki hejter. 

Tako se nakon porođaja suočila sa zločestim komentarima nekih koji su je nazvali debelom, a ona je odlučila da neće mirno sjediti. Počela je trenirati i u manje od mjesec dana ušla u odjeću manju za jedan konfekcijski broj.

Nevjerojatnu trotjednu transformaciju pokazala je objavivši fotografije prije i poslije i doista je impresivno što je ostvarila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danielle Armstrong (@daniellearmstrong88)

"Željela sam podijeliti ove fotografije jer znam da se puno mama može poistovjetiti sa mnom. Tijekom trudnoće sam se udebljala 25 kilograma. Rodila sam predivnu bebu. Znala sam da nikad neće biti poput žena koje rode i odmah ponovno stanu u konfekcijski broj 36 te nisam htjela sebi stvarati pritisak", napisala je Danielle te priznala da se prvo morala prilagoditi na novosti koje nosi majčinstvo kako bi ostvarila rezultate.

Novom režimu podvrgnula se šest tjedana nakon porođaja, a trajao je 21 dan.

"Trebalo je devet mjeseci da beba naraste u meni i trebat će mi devet mjeseci da se vratim na staro, ali ovo je početak", dodala je.

Podsjetimo, Armstrong su prošloga mjeseca upitali "je li ponovno trudna jer izgleda debelo". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danielle Armstrong (@daniellearmstrong88)

"Tužno mi je da ljudi rade lažne profile da bi ovako nešto napisali ženi koja je upravo rodila", uzvratila je tada.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara