Našle smo jednog muškarca koji savršeno razumije žene, ali nažalost - više nije živ

Našle smo jednog muškarca koji savršeno razumije žene, ali nažalost - više nije živ

Foto: 123rf

ZAHVALJUJUĆI Facebooku i internetu imamo mogućnost pročitati i fascinirati se raznim stvarima koje bi vjerojatno ostale duboko zakopane negdje u starim arhivima i muzejima. Ali onda se netko sjeti nečega, pa istraži, pa podijeli i tako u tren oka nalazimo sebe kako čitamo tuđe postove i sretni smo što smo baš te sekunde nabasali na njih. U suprotnom - već bi odletjele kao i gomila drugih zabavnih informacija. 

I tako smo u okrilju ovog jutra na najdepresivniji dan u godini naletjeli na misli muškarca koji savršeno razumije žene. Čisto da se zna da postoje i takvi. Rijetki su, ali ih ima, a da znaju o čemu pričaju potvrđuju ne samo njihove riječi, već i svjetski priznato zaleđe u obliku Nobelove nagrade za književnost. 

On je Sir William Gerald Golding, autor romana Gospodar muha, i autor citata koji nas je danas oduševio. 

A on kaže:

"Mislim da su žene malo glupave kada se pretvaraju da su iste kao muškarci jer nisu. One su puno superiornije od muškaraca, uvijek su bile i uvijek će biti. Što god da im date u ruke one će to učiniti boljim. Dajte im spermu, one će od nje napraviti dijete. dajte joj kuću, ona će od nje napraviti dom. Ako joj date namirnice ona će od njih napraviti jelo. Ako joj date osmjeh ona će vama podariti svoje srce. Ona će povećati i umnožiti sve što joj date. Ali ako joj pružite ma i najmanje sranje, vjerujte, bit će spremna vratiti ga - cijelu hrpu!" 

Ako ste žena, dijelite dalje, da smanjite eventualnu depresiju i drugima pokažate da POSTOJI muškarac koji SAVRŠENO razumije ŽENE. Jedan po jedan :) 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara