Ove obitelji ne biste nikada spojili, a njihovu djecu veže toliko sličnosti

Ove obitelji ne biste nikada spojili, a njihovu djecu veže toliko sličnosti
Foto: Instagram

NA prvi pogled, obitelj Kardashian i britanska kraljevska obitelj nemaju ništa zajedničko, ali zapravo su sličniji nego što možete zamisliti.

Za početak, troje djece Kim Kardashian West i djeca Kate Middleton i princa Williama su vršnjaci. Najmlađa kći Kim Kardashian i Kanye Westa, Chicago, ima 14 mjeseci, dok će princ Louis idućeg tjedna proslaviti 1. rođendan. Trogodišnji Saint je iste dobi kao i princeza Charlotte, dok su North i princ George oboje stari pet i pol godina.

Kad je u pitanju oprema za djecu, imaju vrlo sličan ukus. Baka Kris Jenner je unuci Chicago nakon rođenja u siječnju 2018. kupila isti model kolica u kojima je Kate Middleton gurala princezu Charlotte tijekom krštenja u srpnju 2015.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kensington Palace (@kensingtonroyal)

Također, cijeli svijet s nestrpljenjem iščekuje rođenje prvog djeteta Meghan Markle i princa Harryja, a istovremeno odbrojavaju kada će Kim Kardashian četvrti put postati majka. Naime, ona i suprug Kanye odlučili su još jednom postati roditelji uz pomoć surogat majke, što je bio slučaj i s njihovim trećim djetetom.

Baš poput Kate Middleton, Kim se suočila sa zdravstvenim tegobama u trudnoćama. Dok je Middleton patila od trudničke hiperemeze, odnosno teških mučnina, reality zvijezdi je dijagnosticirana preeklampsija i Placenta accreta: posteljica joj je abnormalno srasla sa stijenkom maternice. Upravo je to bio razlog zbog kojeg nije htjela riskirati zdravlje pa je za rođenje kćeri Chicago odabrala surogat majku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim i Kate vole djecu odijevati u dizajnerske komade. North i George koji rođendan slave u razmaku od mjesec dana su posebno poznati po pomno odabranim modnim kombinacijama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara