Ovo su imena za djecu koja bi mogla biti popularna 2019. godine

Ovo su imena za djecu koja bi mogla biti popularna 2019. godine
Foto: 123RF

IZABRATI ime za bebu može biti itekako stresan i težak zadatak. Trudnice kojima je termin porođaja 2019. godine već imaju svoje favorite pa se tako polako popunjava lista imena koja bi mogla biti popularna iduće godine. 

Kad su u pitanju ženska imena, Danica je jedan od favorita, dok se kao najčešći izbor za muško dijete najčešće spominje Liam.

Popularna su imena poznatih zvijezda pa bi tako velik broj roditelja svojim kćerima mogao dati ime Ariana po pjevačici Ariani Grande koja je ove godine u samom vrhu najslušanijih izvođača.

Ime Mila godinama je omiljeno u Hrvatskoj, a posebno ga je proslavila glumica Mila Kunis. Roditelji izdvajaju i ime Luna, a tako su svoju kćer 2016. nazvali manekenka Chrissy Teigen i pjevač John Legend.

Čest izbor budućih majki 2019. mogla bi biti i imena Kora, Klara i Lila.

Osim Liama, kad su dječaci u pitanju, roditelji izdvajaju imena Leon, Kai i Roman. Već nekoliko godinama vrlo popularno muško ime je Lukas, a povratak najavljuju i imena Oskar, Sebastijan i Valentino.

Milo znači mio, odnosno drag, a to je još jedno muško ime koje bi sljedeće godine mogao izabrati velik broj roditelja za svoje male nasljednike.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara