Pamela Ramljak progovorila o navici mnogih roditelja: To sam tek neki dan osvijestila

Pamela Ramljak progovorila o navici mnogih roditelja: To sam tek neki dan osvijestila
Foto: Instagram

DOMAĆA pjevačica Pamela Ramljak će uskoro drugi put postati mama. Početkom 2017. godine je rodila sina Antuna. Porođaj je trajao 17 sati, ali sve to nije bilo ni usporedivo s onim što je ova mama prošla prije trudnoće te što sada ponovno prolazi kako bi opet bila mama.

Naime, zbog trombofilije se mora podvrgnuti metodi zadržavanja ploda koja uključuje svakodnevno davanje injekcije heparina kako bi joj se razrijedila krv. Srećom, ova trudnoća prolazi u najboljem redu, a pjevačica ne skriva koliko uživa u njoj. Rado dijeli trudničke trenutke s pratiteljima, a nedavno je otkrila i koliko je kilograma dosad dobila.

Ovog puta se dotaknula teme s kojom mnogi roditelji imaju iskustva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli P A M E L A (@pamelaramljak)

"Jel' vi isto muža zovete tata a on vas mama? To sam tek neki dan osvijestila. Od kad Antun sve kuži i imam ovu stomačinu, nestale su i umanjenice i naša imena. Ali priznajem, sviđa mi se. Fakat nisam tip za miška, macu, ljubić, bubić i slično", napisala je Pamela na svom Instagramu, a komentara nije nedostajalo.

"Da da... Od 2017. službeno se ne zovemo imenima. Samo mama i tata. Osim kad smo ljuti i na pomolu je svađa", komentirala je jedna mama.

"Da, rodila prije par mjeseci i automatski počela muža zvati tata", složila se i druga te zaključila da joj se to sviđa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara