Prijeteće pismo jednog prvašića upućeno učiteljici podijeljeno je 48 tisuća puta

Prijeteće pismo jednog prvašića upućeno učiteljici podijeljeno je 48 tisuća puta
Foto: Facebook

NEKA djeca se teže privikavaju na školska pravila od druge, a za mnoge je zaigranost najveći problem.

Jedan takav zaigrani prvašić, Isaiah, postao je pravi viralni hit i to zbog poprilično oštrog pisma koje je uputio svojoj učiteljici. Naime, ona ga je ulovila kako za vrijeme nastave razgovara s drugim učenikom te mu je za kaznu oduzela kolibriće koje je prethodno dobio kao nagradu. Šestogodišnjaka je takav drastičan potez poprilično pogodio pa se odlučio obračunati s njom.

Svoje misli je pretočio u pisanu riječ, a poprilično oštar, za mnoge i prijeteći, ton pisma potaknuo je učiteljicu da pozove dječakovu majku na razgovor. Mama je pismo pokazala svojoj kolegici, koja ga je potom podijelila na Facebooku.

"Skoro sam pala sa stolca od smijeha", napisala je ona.

“Draga gospođo Jones, ljutim se na vas jer ste uzeli mojih 25 kolibrića i to samo zato što sam pričao s Connerom. To nije strašno jer imam samo šest godina i ne mogu biti tih cijelo vrijeme. To vas čini prevarantom i lopovom i zbog toga ćete ići u pakao, pravi pakao, gdje ćete gorjeti. Jako sam se trudio da dobijem te kolibriće i moja jedina molitva danas u Crkvi bila je da vas Bog što prije pošalje u pakao. Vaša je nova frizura ružna, jako ružna", napisao je Isaiah.

Pismo je postalo viralno te ga je dosad podijelilo više od 48 tisuća ljudi, a prikupilo je i gotovo sedam tisuća komentara.

Iako se većina složila kako je pismo urnebesno, a najviše ih je nasmijala opaska o frizuri, bilo je i onih koji tvrde da je potpuno pogrešno poticati ovakve dječje reakcije te da dječak zaslužuje kaznu.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara