Rodila je tri bebe u godinu dana, a i dalje je super seksi!

Rodila je tri bebe u godinu dana, a i dalje je super seksi!

Foto: Facebook

ŽENE se nakon trudnoća obično baš ne osjećaju super seksi,  a zamislite kako je to kada u godinu dana rodite tri bebe i nakon svega odradite foto šuting u kojem unatoč trudničkoj ostavštini izgledate famozno. A niste holivudski super star koji iza sebe ima 13 trenera i stilista. Ni najmanje!

Predstavljamo vam jednu sasvim običnu ženu - Kanađanku Mel koja je nakon što je njen prvi sin navršio tek tri mjeseca zatrudnjela s blizancima te tako u samo godinu dana rodila čak troje djece.

>>>FOTO Ovom fotografijom oduševila je poila milijuna mama, s dobrim razlogom<<<

No unatoč višku na trbuhu Mel se osjeća odlično u svom tijelu, a njeno samopouzdanje i sloboda taj su super seksi moment koji je ovjekovječila i u ovim fotografijama.

Fotke je inače napravila fotografkinja Trina Cary, a osim što su objavljene na njenoj Facebook stranici, pojavile su se i na mnogim drugim portalima te je Mel postala svojevrsna ikona super samopouzdane, snažne i seksi mame. S razlogom, iako - taj osjećaj nije bio prisutan od početka.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotke su nastale dvije godine nakon zadnjeg poroda i nakon što se Mel zapravo dosta borila s time da zavoli svoje novo tijelo. Kako je izjavila za portal Baby Center: "Užasno su me uzrujavala sva ona predivna tijela novopečenih mama koje su se svakodnevno pojavljivale na društvenim mrežama. Uhvatila sam se u zamku svih tih "kako je to moguće" fotografija isklesanih trbuha koji kao da nikada nisu  imali bebu unutra. No onda sam shvatila – tako se hvale samo one mame koje su i prije trudnoće bile stesane manekenke, super modeli, fitnes trenerice i mame koje u trudnoći nisu ni dobile puno kilograma. Ja nisam bila ni jedna ni druga ni treća kategorija. Ja sam bila prosječna žena s prosječnim tijelom i viškom koji je ostao iza moje djece. Naravno, cijelo vrijeme sam razmišljala - tri bebe u godinu dana, to mora ostaviti nekog traga, ali nije mi to bila baš neka utjeha. Pogotovo kada sam se odvažila pogledati gola u ogledalu.No, znate što? Htjela sam se opet zavoljeti takvu kakva jesam sada. Htjela sam zavoljeti svoje viškove, svoje strije, htjela sam opet biti seksi sama sebi, svom mužu, i zato sam se odlučila na ovaj korak.

>>>I najljepše žene često kriju tajnu, ali ona se više ne srami svojih strija<<<

Što god ljudi mislili o ovakvom razgolićivanju, reći ću samo jedno - da, ovo su naše gole fotografije, ali to su tijela, a tijelo imamo svi zar ne? NI meni nije bilo lako skinuti se i stati ispred fotoaparata, ali kada smo krenuli sa snimanjem jednostavno sam se oslobodila. U sekundi sam od ranjive gole žene postala ona koja se želi osjećati dobro u svoj koži. Na mom tijelu nije se promijenilo baš ništa, ali perspektiva s kojom sada gledam sebe promijenila je sve.I hvala mom suprugu Gabby koji je uz dosta nagovaranja pristao na ovaj projekt, jer moje tijelo nije samo moje, ono pripada i njemu, a uz njega i za njega ja sam najseksi žena na svijetu. I taj osjećaj u mom životu nadjačava svaku striju i svaki višak koji je ostao na meni."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara