Rođena prva slavna beba ove godine

Rođena prva slavna beba ove godine

Foto: Instagram  

GODINA je počela obećavajuće. 

Slavna glumica je tako otvorila "sezonu" rađanja, a vijest o dolasku malenog Hayesa Albe Warrena ponosna je mama objavila na Instagramu.  

"Hayes Alba Warren 12/31/17. Najbolji dar u Novoj godini!" napisala je mama pod fotografijom novog člana njihove obitelji te dopisala: "Cash i ja zaista se osjećamo blagoslovljeno, a Haven i Honor već su opsjednute svojim malim bracom."

Maleni Hayes prvi je sin u njihovoj obitelji. Par je dosad uživao u svoje dvije djevojčice, Haven koja ima šest godina, te devetogodišnjoj Honor. Cure su jedva dočekale malog brata, a ni ponosni tata nije izdržao da ovu veliku vijest također ne objavi i na svom profilu, u nježnom pismu svojem sinu: 

"Hayes Alba Warren, ti baš znaš kako na velika vrata ući u Novu godinu. Istina, došao si malo ranije, ali znaj da sretniji ne možemo biti. Tvoja je mama najsnažnija žena koju znam i znaj, bit ćeš jako sretan što je imaš uz sebe. Imaš i dvije nevjerojatne velike seke, koje te već sada ne mogu voljeti više, i znam da ćeš jednoga dana biti jako zahvalan što ih imaš. Na tvoj prvi dan života obećavam ti da ću te voljeti i brinuti o tebi beskrajno i pružiti ti kutiju punu snova da ih sve istražiš..."  

Pismo i fotografije koje su uzbuđeni roditelji objavili na svojim profilima probudili su fanove koji su, uz srdačne čestitke, dopisali i da 2018. godina nije mogla početi bolje. 

Za obitelj Alba Warren doista i nije mogla bolje početi.  

Čestitamo! 
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Jessica Alba, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Jessica Alba.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara