Savjeti koje ćete vi početi dobivati od svojih školaraca

Savjeti koje ćete vi početi dobivati od svojih školaraca
Foto: Instagram
 
IAKO ćete u početku možda misliti - dijete je dijete, kada vaše dijete počne jasno izražavati svoje mišljenje, kada treba, ali i kada ne treba, shvatit ćete kako učenje djeteta da mora imati svoje mišljenje i uvijek ustrajati na njemu, možda nije bio najmudriji potez.
 
Kada dođe vrijeme da mališan krene izražavati svoje mišljenje, ovo će biti možda prve stvari koje će vam dati do znanja, bez da ste to tražili:
 
1. Vjerojatno će vas učiti kako voziti
"Mama, moraš držati volan s obje ruke." " Mama, pazi auto!"  "Vozi brže!" i slične opaske možete očekivati od vašeg mališana.
 
2. Jasno će u lice reći kada mu se netko ne sviđa
Iako to nije uvijek najugodnija stvar na svijetu kada dijete javno kaže da mu je netko bez veze ili glup, sjetite se da ste ga vi učili da uvijek mora biti iskreno.
 
 

Adikku😘😘udah printer selfi #sofahalokids #kidsfashion #bayiimut #smartkid

Objavu dijeli M.pazry (@m.pazry)

  
3. Kako nositi frizuru
Čak i za dana kada je vaša kosa konačno poslušna, djetetu će vaša frizura biti totalno bez veze. Ali ako kosu prebacite preko lica da biste odglumili čudovište, tada već postajete najzabavnija mama.
 
4. Kako se odjenuti
Lijepa haljina je dosadna, ali kad biste barem mogli otići na posao odjeveni u nekog superjunaka ili omiljenog lika iz crtića, tada bi to već bilo zanimljivije.
 
5. Kako se dobro zabaviti
Mislite da vas čekaju hrpetine rublja i prljavog suđa? Kada mališan objasni da je vrijeme za igru, onda se ostavljate svega. Argument mama, pranje suđa je dosadno čini se sasvim u redu! 
 
6. Kako napraviti večeru
Jasni neizvedivi naputci kada odbijete djetetu pripremiti jelo koje ne može biti gotovo u pet minuta kako si je ono to zamislilo postaju stalna praksa.
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara