Tamara Ecclestone otkrila da petogodišnja kći još uvijek spava s njom u krevetu

Tamara Ecclestone otkrila da petogodišnja kći još uvijek spava s njom u krevetu
Foto: Instagram

TAMARA Ecclestone još uvijek svoju postelju dijeli sa svojom petogodišnjom kćeri Sophie, koja unatoč vlastitom krevetiću radije bira sanjati uz svoju mamu. 

"Sophie još uvijek spava u mojoj sobi i ja sam za to u potpunosti. Mislim da bismo svi trebali činiti ono što volimo kako bismo se dobro naspavali", izjavila je Tamara za Fabulous Online.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

34-godišnjakinja je također otkrila da je djevojčici kupila krevet i smjestila ga u sobu nje i njezinog supruga Jaya Rutlanda. 

"Sophie ima vlastiti krevet u našoj sobi. Dakle, tamo smo ga smjestili ako poželi leći u svoj krevetić", rekla je i priznala kako su i ona i njezina sestra također spavale u majčinom krevetu kao djevojčice.

"Ja i moja sestra smo spavale u maminom krevetu, a bile smo starije od Sophie, tako da je to za mene normalno, a Jayu ne smeta uopće. Prebrzo rastu, sve će mi ovo jednog dana nedostajati", ispričala je.

"Čim Sophia zaspe, Jay i ja znamo pogledati neki film, otići na večeru ili nešto treće. Zaista sam sretna što želimo iste stvari jer bi bilo prilično nezgodno kada se ne bismo slagali oko njenog spavanja u našoj sobi. I jedan i drugi znamo da neće trajati vječno pa uživamo u tome koliko možemo", poručila je Tamara.

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara