Učiteljica poručila mami da sina pošalje na dijetu pa dobila otkaz

Učiteljica poručila mami da sina pošalje na dijetu pa dobila otkaz
Foto: Facebook

NEDAVNO je zaposlenica jedne škole u Teksasu otpuštena nakon što je napisala uvredljivu poruku.

Majka jednog učenika Francesca Easdon objavila je uvredljivu poruku koju je učiteljica ostavila u njegovoj kutiji s užinom. 

Francesca je svom petogodišnjem Kyleru prije odlasku u školu napisala poruku i spremila ju u kutiju za užinu kako bi mu je učiteljica mogla pročitati.

"Molim vas recite Kyleru da ga mama jako voli i da misli na njega", stajalo je u poruci.

Međutim, netko je na papir s porukom majke dodao: "Ne! Stavi ga na dijetu i odlazi!"

Naravno, majka je bila u šoku kad je to pročitala.

"Bilo mi je potrebno nekoliko minuta da shvatim što sam pročitala. Zatim sam iznova čitala poruku i stajala cijelu minutu s porukom u ruci", rekla je.

"Odmah iduće jutro sam došla u školu sa svekrvom kako bismo razgovarale s ravnateljem. Bila sam uvjerena da je pokrenuta istraga o tome, ali gotovo da nismo naišli ni na kakvu ispriku ni kajanje. Također sam im skrenula pažnju na to da su se na Facebook stranici sinove učiteljice pojavile objave u vezi s konzumiranjem droga i vrlo neprikladnim sadržajem", napisala je.

Učiteljica je sve priznala.

"Dok sam bila na poslu, učiteljica koja je napisala ovu poruku je sve priznala i dobila otkaz. Ali nisu pokazali ni malo kajanja. Zgrožena sam što ovakvim ljudima povjeravam brigu o svom djetetu. Kylera sam maknula iz ove škole i upisala u drugu", završila je objavu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara