Žena planira roditi u vodi, muž inzistira da bude s njom u kadi

Žena planira roditi u vodi, muž inzistira da bude s njom u kadi
Foto: 123RF

BUDUĆA mama čiji je suprug opsjednut kupanjem pojadala se ljudima na internetu zbog njegove posljednje želje. Naime, na Redditu je odlučila pitati je li u krivu ako ne želi da suprug bude s njom u kadi dok rađa njihovo dijete.

Kako je prepričala, posjetili su bolnicu u kojoj namjerava roditi, a njega su najviše oduševili bazeni za porođaj.

“On je opsjednut kupanjem. Ponekad dođe s posla i nestane na dva sata da bi se kupao, a imamo i jednogodišnje dijete. Nedavno smo bili u bolnici i na kraju obilaska mi je samo rekao da su kade lijepe i da ne može dočekati da uđe u njih. Kad sam mu rekla da je to za žene koje rađaju, postao je zabrinut”, napisala je anonimna korisnica na Redditu. 

“Čini mi se da mu ta ideja ne izlazi iz glave. Ne može pojmiti da kade nisu za očeve. Odbija povjerovati da ga neću pustiti da i on uđe u nju dok rađam dijete”, dodala je pa istaknula da postoji nekoliko razloga zbog kojih tu ideju odbacuje. 

I u pravu je jer su neki od rizika porođaja u vodi infekcije za mamu i bebu, navodi Američki koledž opstetricije i ginekologije. 

“Jesam li u krivu što se tome protivim? Ponaša se kao da sam ja nerazumna”, upitala je žena. 

Ne samo da su se ljudi složili s njom već su joj i poručili da nešto nije u redu s njenim suprugom ako se želi kupati u kadi u kojoj ona rađa.

“Treba profesionalnu pomoć. Treba otkriti uzrok te opsesije”, smatra jedna korisnica foruma.

“Pokaži mu videa porođaja u kadi ako još nisi. Možda onda shvati zašto mu nije mjesto u toj vodi”, savjetuje druga. 

“Čula sam puno priča o očevima koji su bili u kadama uz majke, ali meni je to i dalje odvratno. Puno je vrsta tjelesnih tekućina u kadi, zašto bi itko poželio sjediti u tome. Jednostavno ne”, komentirala je treća.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara