5 tipova neprijateljica u tvom životu

Foto: Screenshot Youtube

SVAKA od nas je imala ili još uvijek ima jednu takvu u životu.

Ako među svojim sadašnjim "prijateljicama" prepoznaješ jedan od ovih tipova, naš savjet glasi: riješi je se!

1. Ljubomorna
 
Uvijek je dobro imati nekoga u svom životu tko je uspješan, kako bi kod njega mogla potražiti inspiraciju i motivaciju . No, neke cure ne misle tako. To su one koje svaki tuđi uspjeh gledaju s dozom zavisti. Možda je ona frustrirana zbog toga što njoj ne ide tako dobro u životu ili jednostavno želi biti jedina na vrhu. Koji god razlog bio, on nije opravdanje.

2. Natjecateljica
 
To je ona žena u tvom životu koja ti se uvijek smješka, daje komplimente, hvali te i pokušava impresionirati. To ponekad može biti slatko i ohrabrujuće, no češće je znak za oprez. Vrlo je vjerojatno da ona samo čeka pravu priliku da uskoči na tvoje mjesto - u društvu ili na radnom mjestu.
 
3. Opsjednuta
 
U ovu skupinu spadaju sve one koje ne mogu disati bez tebe, sve dok se ne zaljube. Tada njezin novi objekt opsesije postaje njezin dečko, a ti se polako počinješ osjećati kao da više ne postojiš. Sve dok se ne posvađa ili prekine s njim. Tada ti ponovno postaješ najvažnija osoba u njezinom životu.
 
4. Parazit
 
To je ona koja uvijek kuka kako si nešto ne može priuštiti ili kako nema novaca, dok zapravo sve što želi je da joj drugi plaćaju kave, izlaske i ostale provode. I uvijek ima jadne izgovore za to zašto nema, dok je istina zapravo ta da joj se ne da ništa poduzeti u vezi toga. Samo je na tebi koliko ćeš to trpit.
 
5. Izgubljena
 
Ovaj tip nema apsolutno nikakvog pojma što želi raditi i u kojem smjeru ide njezin život. Ona još uvijek želi samo tulumariti, spavati do podne, ništa ne raditi, a ti si ta koja se više živcira oko toga, nego ona sama. I ti si ta koja ju uvijek pokušava izvući iz problema i pomoći joj, dok su svi ostali odavno dignuli ruke od nje.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara