Alduk mijenja igru: Zanosnom novom kampanjom najavio vruću jesen!

Foto: Šime Eškinja

HRVATSKI dizajner Ivan Alduk za nadolazeću sezonu ženama preporučuje izrazito ženstvenu kolekciju u čijoj se modnoj podsvijesti kriju snovi o glamuroznoj sportašici.

Sportski šik isprepleten sa snažnim, glamuroznim komadima savršeno se nadopunjava u novoj Aldukovoj kolekciji koju je u raskošnu kampanju pretočio cijenjeni fotograf Šime Eškinja.

U ovoj kampanji glavne su uloge preuzele mlade manekenke Luna Valas i Tena Majetić, koje je Šime snimio u školskoj dvorani.

Svi modeli u kolekciji izrađeni su od lamea, viskoze, pamuka i tila, a boje koje prevladavaju  su krem, boja mesa, neizostavna crna, sivo-srebrna, petrolej plava i bež. Novost su mrežasti materijali koji grafički oblikuju siluetu kao i crni bondage detalji po haljinama koji su ručno aplicirani i pleteni. Kolekcija započinje suknjama, majicama i jaknama koje su dosta slojevito  kombinirane, a završava elegantnim večernjim haljinama. 

Alduk je kolekciju nazvao "Game changer" jer njome želi najaviti prekretnicu u imidžu svog branda, kažu dizajnerovi glasnogovornici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara