Brza i kreativna rješenja za personalizaciju uredskog prostora

Brza i kreativna rješenja za personalizaciju uredskog prostora

Foto: thelennoxx

AKO je tvoj uredski prostor kao i većina ostalih, onda svoje radno vrijeme provodiš u bijeloj prostoriji ispunjenoj pisaćim stolovima. Donosimo ti nekoliko natuknica koje će ti pomoći da svoj stol učiniš malo osobnijim i odmakneš se od uredskog sivila:

Knjige ili časopis

Nekoliko najdražih knjiga ponesi sa sobom na posao, a ako nisi jedan od knjiških moljaca, za tebe su bolji izbor časopisi. Usto, posloženi na hrpu, časopisi ili knjige mogu poslužiti za podizanje monitora na nivo očiju čime ćeš sačuvati i svoja leđa.

Ulaznice s koncerata

Smatraš se velikom obožavateljicom glazbe? Skupi svoje stare ulaznice sa koncerata te od njih napravi kolaž koji će te podsjećati na neke lude trenutke koje si na takvim događanjima provela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jastuk za sjedenje

Uredske su stolice krajnje neudobne, pogotovo kad na njima moramo sjediti po osam sati na dan. Stoga razmisli o kupnji malog jastučića u boji ili uzorku kojeg voliš. Tvoja će stolica biti udobnija, a i ljepše će izgledati.

Stolni kalendar

Kupi šareni, zaigrani kalendar kojim ćeš ukrasiti stol i koji će ti, vjerujemo, poslužiti svrsi. 

Pribor u boji

Budući da već moraš imati set kemijskih olovaka i posudicu u koju ih stavljaš, zašto ne bi odabrala one u boji koji će ti razveseliti dan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara