Celebrity Style: Plavo - bijele kombinacije za vesele proljetne dane

Celebrity Style: Plavo - bijele kombinacije za vesele proljetne dane

Foto: Press Foto, Ilustracija Index

ČINI se da su domaći celebrityji, baš poput nas, jedva dočekali toplije dane kako bi uskočili u veselu proljetnu garderobu.

Ovaj tjedan zamijetili smo puno plavo-bijelih kombinacija koje uvijek izgledaju svježe i elegantno, a koketiraju i s idejom da ćemo još malo uživati u pogledu na more.

Ornela Vištica, Renata Sopek i Miran Kurspahić jučer su se pojavili na jednom eventu odjeveni u ove dvije prozračne boje koje se savršeno nadopunjuju.

Lijepa Ornela Vištica odlučila se za damsku kombinaciju bijelih hlača i bijele majice koju je prekrila strukiranim blejzerom sa zanimljivim plavim motivima. Outfit je upotpunila prekrasnim peep-toe štiklicama s mašnom i nadopunila crvenim lakom za nokte i crvenim ružem na usnama.

Renata Sopek pokazala je noge i preplanuli ten u zgodnoj bijeloj haljinici preko koje je prebacila kimono u bijelo-plavo-smeđoj kombinaciji boja koju je istaknula plavim sandalama i smeđom torbicom.

Uvijek dotjerani Miran Kurspahić izgledao je zgodno u plavim hlačama i plavoj košulji sa zanimljivim uzorkom, preko koje je obukao drap prsluk i kravatu koja je pristajala na bijeli remen i cipele.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara