Četiri izjave kojima pokazuje da je loš za tebe

Četiri izjave kojima pokazuje da je loš za tebe
Foto: Burberry
 
DOBRI dečki su još uvijek manje popularni od onih loših, ali svaka žena se duboko u sebi nada da će ipak pronaći neku kombinaciju. Loši dečki to itekako znaju pa glume da su dobri, a ovo su izjave kojima se pokušavaju predstaviti kao dobrice.
 
"Ja nisam za statuse"
 
Status veze je ozbiljna stvar, a svaka žena voli znati je li muškarac s kojim se viđa njihov dečko ili samo neobavezan flert. Većina nas želi vezu, a muškarci to znaju pa koriste izlike poput: "Zbog čega davati ime ovome? Veza je jaka riječ, zar ne možemo samo biti sretni?" Ovo u prijevodu znači: "Ne želim ti reći da si mi cura, jer ako upoznam nekog drugog i svidi mi se, znači da te varam. Neobavezno mi daje mogućnost da ostanem dobar, čak i kada to nisam."
 
"Nisam spreman za vezu"
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trenutno jednostavno nije spreman da budete u pravoj vezi, ali nema ništa protiv seksa. Bivša ga je razočarala i jednostavno misli da mu je trenutno potrebno malo prostora da bude sam, ali opet, ne želi biti sasvim sam, pa će biti s tobom kada mu to odgovara. Čast iznimkama, ali većina muškaraca koji nisu spremni za vezu jednostavno nisu spremni za vezu - s tobom. U to ćeš se uvjeriti za par mjeseci kada napokon pristane na vezu, s nekom drugom.
 
"Jel ovo ima veze s tvojim bivšim?"
 
Svaka svađa koju započnete završava sa optužbom da nisi ljuta na njega, nego na svog bivšeg? Ako imaš posla s ovakvim tipom, makni se od njega čim prije, jer očito nije spreman preuzeti odgovornost za bilo što u vašoj vezi.

"Ti si predobra za mene"
 
Pa te moram ostaviti, jer te ne zaslužujem. Tipični potez bad boya koji želi djelovati kao dobrica. Ti si jednostavno toliko dobra da on ne može podnijeti koliko te jako ne zaslužuje. Ovu priču bi progutale jedino curice u osnovnoj školi, a ni za njih nismo baš sigurni.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara