Četiri kompromisa za svaki sretan par

Foto: Tatler

VEZA bez kompromisa je jednostavno nemoguća. Možete imati zajedničke interese, isti ukus oko većine stvari i slagati se do mile volje, ali tu i tamo ćete jednostavno morati popustiti. Ovih 4 kompromisa je potrebno za svaku sretnu vezu.

Zajedničko vrijeme
 
Šanse da oboje želite raditi identičnu stvar su jako male, što znači da će jedno od vas morati popustiti. Ako on želi gledati tekmu, a ti si raspoložena za romantičnu komediju, netko će se morati povući, ali taj je problem lako rješiv: dogovorite se da onaj koji ovaj put popušta, sljedeći put dobiva ono što želi. 
 
Stil uređivanja
 
Žene su sklonije nametanju vlastitog stila uređenja zajedničkog životnog prostora, ali to ne znači da muškarci nemaju mišljenje o tome. Vjerujemo da želiš da sve bude lijepo kao u katalogu, ali tu i tamo ćeš morati dopustiti i da on ostavi neki svoj muški detalj, koji uopće ne paše u tvoju viziju svega.
 
Stil spavanja
 
Tvoja strana kreveta nije nužno draga samo tebi - ako oboje želite spavati na desnoj strani, jedno od vas će morati žrtvovati svoju želju. Osim strane, tu su i druge sitnice koje postaju komplicirane kada krenete spavati u istom krevetu - on možda voli mrkli mrak i otvoreni prozor, ti voliš spavati uz laganu glazbu i malo svjetla… Opcija je puno, a za svaku ćete se morati dogovoriti.
 
Seks
 
On želi svaki dan, tebi paše svaki drugi? To i nije toliko velik kompromis, ali ako imate sasvim različite seksualne ritmove, netko će morati popustiti. On možda najviše voli ujutro, ti si više za predvečer, a ako se dogovorite da ćete jednom raditi kako on voli, a drugi put na tvoj način, ne bi trebalo biti problema. 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara