Kad nestanu riječi "volim te": Ima li razloga za zabrinutost?

Foto: Vogue

NEMA potrebe za zabrinutost, ako on više ne govori tako često "volim te".

Glavna junakinja serije "Gossip girl" u jednoj od epizoda izgovorila je poznatu rečenicu: "3 words, 8 letters, say it and I'm yours". No, što kad već jesi njegova, ali ta čarobna rečenica više ne izlazi tako često iz njegovih usta? Stručnjaci savjetuju da nema razloga za zabrinutost. Ljudi u dugim vezama, nakon određenog vremenskog perioda provedenog zajedno, svoju ljubav sve manje izražavaju riječima, već djelima, što bi zapravo trebalo biti još ljepše. Za mnoge ljude upravo djela govore puno više nego riječi. 
 
Pokloni ne moraju nužno biti izraz površnosti i materijalizma, već jedan od načina na koji tvoj partner pokazuje koliko te voli. Njegovo vrijeme koje provede s tobom, također puno govori, posebno ako je kvalitetno. Tako će mirna večer provedena u razgovoru, značiti puno više od kratkog "volim te", za vrijeme promidžbenog programa.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Posebno znače i oni mali dodiri, koji stvaraju osjećaj da nekome pripadamo i da smo zaštićeni. 
 
Pa, prije nego krenemo "napadati" svoje partnere zašto nam više ne govore često da nas vole, možda bi trebali razmisliti što su sve napravili za nas u zadnje vrijeme - odveli nas na romantičnu večeru, kupili poklon bez nekog posebnog razloga ili iznenadili dugim poljupcem ili zagrljajem.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara