Četiri potencijalna razloga zašto seks postaje nepoznanica

Četiri potencijalna razloga zašto seks postaje nepoznanica

Foto: Versace

I POTENCIJALNI načini kako da riješiš taj problem.

1. Tehnologija
 
Koliko može biti korisna, toliko može biti štetna, upravo zato što ljudi imaju naviku donositi mobitele i laptope u spavaću sobu. Nije teško zaključiti kako je teže inicirati seks s nekim tko "visi" na Facebooku ili pretražuje internet. Upravo zato savjetujemo da svu tehnologiju ostavite ispred vrata svoje spavaće sobe.
 
2. Prenatrpani raspored
 
Kronični stres od posla i brige za sebe i obitelj, itekako utječe i na tvoj seksualni život. "Odvojite svakodnevno bar sat vremena samo za sebe i odmor. Topla kupka i nekoliko kapi eteričnog ulja itekako mogu podići raspoloženje te potrebu za intimnošću. Također, nema ništa loše u unaprijed isplaniranom vremenu za isto, dok se stvari ne poslože na svoje mjesto", otkrivaju stručnjaci.
 
3. Ne voliš svoje tijelo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Mnoge žene odbijaju intimnost i isprobavanje novih stvari, kad misle da vaga pokazuje ipak malo previše. Tome pridonosi i medijski stvorena slika savršene žene, koja jedino takva može uživati u vrhunskom seksu. "Pitajte ga koji su mu dijelovi na vama seksi, svaki kompliment podići će vašu razinu samopouzdanja." Također, jedno je istraživanje otkrilo kako gubitak samo nekoliko kilograma, može imati itekakav utjecaj na isto, a za to nisu potrebni sati u teretani, već kvalitetnija prehrana i večernja šetnja.
 
4. Samozadovoljavanje
 
Kako kod muškaraca, tako i kod žena, previše "solo igre" može se negativno odraziti na seksualni život s partnerom. No, s druge strane, nema ničeg lošeg u uvođenju seks igračaka u vašu spavaću sobu. Dapače.
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara