Šest fraza zbog kojih muškarci lude

Foto: Abbot + Main

DEČKI su ih sami otkrili, u nadi da ćemo ih prestati izgovarati. 

1. "Radi što hoćeš"
 
Osim ako to ne kažeš sa smiješkom, muškarci ovakve stvari nipošto ne žele čuti, jer im se ne da igrati igra pogađanja. Umjesto toga, uvijek je bolje odmah iskreno reći što nas muči, kako ubuduće to ne bi radili.
 
2. "Zar stvarno misliš da ti vjerujem?"
 
Ovim pitanjem jasno mu daješ do znanja da sumnjaš u njegovu iskrenost i poštenje, a to je nešto što muškarci teško zaboravljaju te se pitaju čemu se onda uopće trude.
 
3. "Isti si kao svoj tata/mama"
 
Ovakve izjave gotovo uvijek dovode do svađe, ali ne i do rješavanja problema. "Tom frazom znam da sam učinio nešto loše, ali ne znam što. Umjesto toga, budite direktne i recite nam što krivo radimo. Ovakve usporedbe nisu potrebne", otkrili su dečki za MSN Living.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
4. "Tvoja škembica je preslatka"
 
Baš kao i žene, i muškarci imaju komplekse vezane uz svoje tijelo, što znači da će ga svaka ovakva izjava, u kojoj se ističe neka nepravilnost, natjerati da se osjeća još nesigurnije.
 
5. "Volim kad si ljut"
 
Dečki otkrivaju kako ovom izjavom stječu dojam da ubuduće ne bi trebali biti iskreni o svojim osjećajima, jer će ih partnerica spustiti. "To je nešto što je bitno za mene, a ovakvom izjavom ostavlja mi dojam kao da njoj i da ju to prilično zabavlja, a to nije lijepo."
 
6. "Ponašaš se kao dijete"
 
Bilo da to žena izgovori pred njim ili još gore, iza njegovih leđa. Ako je njemu nešto važno, onda želi da se to cijeni, a ne ismijava. Muškarci su jako osjetljivi na nedostatak odanosti. Također, ako to čuje kako izgovaraš pred drugima, pitat će se o čemu im još pričaš, a to može postati itekakav problem, iako se tebi čini kao sitnica.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara