Četiri savjeta za lakši ljubavni život

Foto: Vogue

PRONAĆI ljubav u današnje je vrijeme sve teže - toliko izbora, toliko opcija, a čini se kako baš niti jedan muškarac ne odgovara onome što smo si zacrtale. Upravo je to prvi korak koji moramo napraviti.

Zaboravi na tip
 
Znamo, imaš ga već cijeli život i uvjerena si da ćeš pronaći nekoga tko ispunjava sve točke s tvog popisa. Ali nećeš. Šanse da je muškarac koji ti savršeno odgovara iza ugla i da čeka samo tebe su jako, jako male. 
 
Pokaži prstom na mane
 
Vlastite, jer ako hodaš svijetom uvjerena da ti baš ništa ne fali, fali ti malo realnosti. Ne kažemo da se moraš dovesti do suza, ali ako postaneš svjesna svojih mana, dopustiti ćeš i da ih još netko drugi ima, ali i da primijeti tvoje - možda ih čak i zavoli.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oslobodi se
 
Prestani buljiti u tipa koji te gleda s druge strane šanka i jednostavno mu priđi. Ako nemaš hrabrosti za to, očito ti nije toliko stalo da pronađeš ljubav.
 
Progledaj kroz prste
 
Mnoge žene kažu da po tenisicama mogu vidjeti kakav je muškarac. Umjesto da se zamaraš detaljima koje je lako promijeniti, gledaj dublje od fasade i daj priliku muškarcu koji ti se baš i ne sviđa toliko.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara