Coco White, sredstvo za izbjeljivanje zuba za kojim je poludio Instagram

Coco White, sredstvo za izbjeljivanje zuba za kojim je poludio Instagram

Foto: Instagram

VIŠE ni ne možemo pregledati novosti na Instagramu, a da ne vidimo barem dvije fotke slavnih ili manje slavnih osoba koje se veselo smiješe u kameru i u ruci drže vrećice na kojima piše Coco White.

Ovo sredstvo za izbjeljivanje zubiju u posljednjih je pola godine postalo veliki hit, najviše zbog odlične marketinške kampanje te ideje da je manje štetno od ostalih izbjeljivača, no o čemu se tu zapravo radi?

Coco White je britanski proizvod, a nastao je na ideji "mućkanja ulja" koje se već stoljećima koristi za rješavanje raznih bolesti te potječe iz Indije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kokosovo ulje, uz naravno, nekoliko dodataka uklanja naslage i bakterije sa zuba, što uzrokuje promjenu boje pa ih tako izbjeljuje, tvrde glasnogovornici Coco Whitea.

Jedno pakiranje sadrži 14 vrećica s uljem. Koristi se tako da svaki dan prije pranja zuba, jednu vrećicu tekućine staviš u usta i mućkaš 5 minuta, a kad se navikneš i do 15 minuta.

Coco White navodno ne sadrži konzervanse te je 100 posto prirodan proizvod, nakon čijeg se korištenja ne osjeti bol kao kod korištenja trakica za izbjeljivanje, prenosi Look.

Jedno pakiranje košta 20 funti (malo manje od 200 kn), a može se naručiti u tri okusa - limun, menta ili vanilija. Najprodavaniji okus je menta.

Oni koji su isprobali kažu kako su promjene vidljive, no s obzirom na to da nije riječ o agresivnom tretmanu, ne treba očekivati čuda.

 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara