Feromon tulumi: Novi trend u svijetu spojeva!

Feromon tulumi: Novi trend u svijetu spojeva!

Foto: D&G

FEROMONI su izlučevine kemijskih faktora koje izazivaju društveni odgovor kod članova iste vrste. Obično, kad pričamo o feromonima, mislimo na one seksualne. Ako su prisutni u pravom omjeru, mogu izazvati nečiju spolnu želju!

"Ključ je u nizu vizualnih i njušnih podražaja, koji se moraju dogoditi u pravilnom redoslijedu da bi mogao uslijediti osjećaj želje i privrženosti prema drugoj osobi", izjavio je Mark Kristal, profesor psihologije na američkom sveučilištu u Buffalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospođica Judith Pray odlučila je testirati znanost i matematiku te je nagovorila samce da obuku običnu, bijelu majicu i da ju sa sebe ne skidaju puna tri dana.

Nakon što su se fino u njoj preznojili, svoje su ljepljive majice stavljali u plastične vrećice označene brojevima. Drugi su ispitanici zatim šnjofali tuđe majice te označavali koji im miris najbolje odgovara pa prema tome birali partnere. Začudo, sudionici su se poprilično zabavili, ali ne znamo koliko je zapravo ova vrsta zabave bila uspješna.

Moramo napomenuti da je gospođica Pray nedavno organizirala sličan događaj u New Yorku, koji je rezultirao s 12 dužih veza! Svakako zvuči zanimljivo ako si spremna šnjofati nečije ustajale majice!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara