Foto projekt koji slavi ljepotu ženskih nogu - u svim oblicima

Foto projekt koji slavi ljepotu ženskih nogu - u svim oblicima

Foto: Instagram

S NASLOVNICA glamuroznih časopisa veselo se smiješe dugonoge ljepotice kojima treba 10 minuta da svoje adute namažu mlijekom za tijelo, no u stvarnosti, veći broj žena muku muči s celulitom, punašnim bedrima ili krivim nogama.

No to ne znači da i takve noge nisu lijepe, smatra fotografkinja Stacey Baker koja je osmislila projekt koji slavi ljepotu ženskih nogu bez obzira na genetiku.

Suradnica New York Timesa snima street style fotke žena, no dame koje zaustavlja na ulici fotografira samo od struka prema dolje.

"Oduvijek sam željela imati dugačke, manekenske noge poput Christy Turlington, no moje najdraže fotke iz ovog projekta pokazuju noge s oblinama - smatram da neke od njih izgledaju poput skulptura.", izjavila je Stacey za Huffington Post.

Fotografkinja priznaje kako je ovaj projekt njoj pomogao da vrati samopouzdanje, ali i kako je razveselila brojne žene koje su možda imale jednake nesigurnosti. "Nakon što sam im pokazala fotke njihovih nogu, mnoge žene su rekla - 'Wow, izgledaju super!', što je zaista lijepo za čuti."

Želite li baciti pogled na sve fotke iz ovog projekta, čekirajte Instagram profil Stacey Baker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara