Grozan prekid? Evo kako se izvući iz depresije!

Grozan prekid? Evo kako se izvući iz depresije!

Foto: Screenshot Youtube

SVAKI je prekid težak, ali žene kojima je bivši bio potpuni kreten ipak imaju malo više posla oko oporavka. Ne kažemo da će biti jednostavno, ali uz ove savjete možda postane malo jednostavnije.
 
Smiri se
 
Znamo da zvuči kao nemoguća misija, ali ponekad je samo potrebno duboko disati i shvatiti da sunce i dalje izlazi na istoku. Kad se smiriš i prestaneš paničariti, brže ćeš izaći iz depresivne faze.
 
Preuzmi odgovornost
 
Nije baš za sve kriv tvoj bivši, ili? Čak i ako je stvarno bio najgori na svijetu, uvijek postoji tvoja odgovornost jer si bila s takvim tipom. Jednom kad shvatiš da si odgovorna za neke stvari, shvatit ćeš i da imaš moć da takve greške više ne ponavljaš.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Nemoj izigravati žrtvu
 
Najlakše je samo sjesti i plakati, ali to nije najpametnije na svijetu. Umjesto da se pretvoriš u osobu koja  samo kuka kako više neće moći pronaći ljubav, budi osoba koja se veseli novim ljubavima.
 
Fokusiraj se na sebe
 
Sad bi vjerojatno najradije provela cijeli dan čitajući njegove poruke, viseći na njegovom Fejsu i razmišljajući o svemu što je napravio dobro (ili loše). Umjesto toga, počni razmišljati o sebi - koliko će ti biti bolje bez njega, što ćeš raditi sada kad imaš više slobodnog vremena i koliko ćeš postati bolja u sljedećoj vezi. 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara