I to je moguće: 5 razloga zašto se njemu ne da

Foto: Guess

ZNAMO, muškarci imaju reputaciju da žele seks 24 sata dnevno. Čast iznimkama, ali većina njih ni približno ne spada u ovu kategoriju. Čak štoviše, većini se ne da voditi ljubav puno češće nego što bi to htjeli priznati. Ovo je 5 glavnih razloga zbog kojih nisu raspoloženi za seks.

Previše posla
 
Nakon napornog dana u uredu, rijetko će koji muškarac biti za bilo kakvu akciju, osim onu koja uključuje večeru i blejanje u televizor. Nije da nas ne vole, samo im se stvarno ne da.
 
Previše hrane
 
Kad se natrpa, rijetko će koji muškarac htjeti skakutati po krevetu - većina će ih htjeti zaspati. 
 
Tekma je na telki
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Znamo, zvuči kao najgori stereotip, ali postoji s razlogom. Kad je važna tekma na telki, samo će oni s najjačim karakterom ugasiti tv i baviti se svojom curom. Zvuči grozno, ali slično je i sa ženama kada je na televiziji naša najdraža serija.
 
Prevruće je
 
U ljetnim mjesecima, ponekad im se jednostavno ne da micati. Seks je aktivnost koja u tom trenutku traži previše aktivnosti, i previše znojenja.
 
Već je sam sve obavio
 
Bio je pod tušem, pogledao prema dolje, i shvatio da je idealna prilika da se olakša. Ako netom nakon toga cura želi seks, većini se jednostavno neće dati. Naravno, neće priznati pravi razlog za svoju seksualnu lijenost, iz straha da se ne naljutimo.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara