Je li tvoj dečko emocionalni psihopat? Ako radi ove stvari, onda je!

Je li tvoj dečko emocionalni psihopat? Ako radi ove stvari, onda je!

Foto: Screenshot Youtube

EMOCIONALNE je psihopate lako prepoznati - kada s njima prekinemo. U vezi je ipak nešto teže shvatiti da je dečko s kojim dijeliš sve upravo jedan od takvih, a ovi ti znakovi mogu pomoći u prepoznavanju pravih činjenica.
 
Krivi te za sve
 
Naravno da si ponekad i ti kriva za nešto, ali emocionalni psihopati će uvijek kriviti nekog drugog za nastale svađe. Ako te krivi čak i kada je sasvim jasno da ti nemaš ništa s tim, tvoj je dečko emocionalni psihopat.
 
Izvrće činjenice
 
Laže ti u lice i uvjerava te da se krivo sjećaš nekih stvari? Ljudi koji uvjeravaju druge ljude da su rekli nešto, iako ovi znaju da to nije istina su emocionalni psihopati. Čekat će dok se ne složiš s njime, iako zna da je sve izmislio.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Njegovi problemi imaju jedan uzrok - tebe
 
Čak i ako prizna da je pogriješio, vrlo brzo će pronaći način da svu krivnju svali upravo na tebe. Nisi valjda mislila da je emocionalni psihopat sposoban priznati da je negdje zabrljao?
 
Čini te tužnom
 
Jer to znači da će se on osjećati bolje. Emocionalni psihopati često se hrane vrijeđanjem drugih ljudi, ili omalovažavanjem stvari koje rade. Na taj se način izdižu, a osoba s kojom su u društvu najčešće nema volje za ničim nakon što se rastanu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara