Još uvijek si solo? Prestani si govoriti ove stvari

Još uvijek si solo? Prestani si govoriti ove stvari

Foto: DKNY

KAD smo mlade, vjerujemo u ljubav i dajemo šansu frajerima jer se nadamo da će se iz te šanse nešto izroditi, no nakon nekoliko propalih veza, jednostavno gubimo energiju za te stvari. Iako ti se možda čini da poduzimaš sve kako bi prestala biti single, istina je možda sasvim drugačija. Ako se prepoznaš u nekim od ovih izjava, vrijeme je da ih prestaneš koristiti jer ti upravo one smanjuju šansu za pronalazak tipa:

Kad upoznam pravog tipa, znati ću

Nećeš. To možda funkcionira u Disneyevim filmovima i romantičnim komedijama, ali u stvarnosti to baš i ne ide tako. Nećeš upoznati frajera iz snova i čuti pjev ptica koje će signalizirati da je to to - vrlo često nećeš ni pomisliti da je dečko kojeg si upravo upoznala materijal za vezu. Umjesto da tražiš ljubav na prvi pogled, zagledaj se malo bolje, i to više od jedanput.

Nema dobrih muškaraca

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je savršena izlika ako planiraš sjediti doma i žaliti se kako nikako ne možeš pronaći dečka koji ti se sviđa. Ima ih puno, ali s takvim stavom ih nikada nećeš upoznati.

Svi muškarci su svinje

Nastavno na teoriju iznad - lako je pričati kako su svi dečki užasni jer si imala nekoliko neugodnih iskustava. Sigurni smo da si i ti jednom razočarala nekog muškarca - znači li to da su sve žene (uključujući tebe) otrovne zmije?

Nema veze, promijenit ću ga

Ako ti se ne sviđaju njegove tenisice, još nekako možeš utjecati na to da ih promijeni, ali ako ti se ne sviđaju neki dijelovi njega kao što su osobnost, hobiji i njegovi prijatelji, stani dok još možeš. Teško ćeš nekoga promijeniti u potpunosti, a ako to očekuješ u vezi, nećeš biti sretna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara