Kako se muškarci pripremaju za prvi spoj?

Kako se muškarci pripremaju za prvi spoj?

Foto: Screenshot Youtube

IDE li to slično kao i kod žena?

Napravio je važan korak: pozvao te na spoj, a sad je došao i taj dan. Ako si mislila da sve što je napravio od pripreme za njega jest otuširao se i pokupio prve hlače i majicu iz ormara, razmisli još jednom. 
 
1. Prava hrana
 
Ako spoj podrazumijeva samo odlazak na piće, u kino ili šetnju, a ne večeru, svaki će se prethodno najesti. No, itekako će paziti što jede, kako se ne bi dogodile neke nepredviđene i neugodne situacije. Također, važno im je da nemaju dah od češnjaka i slično.
 
2. Teretana
 
Odlaskom u teretanu dobit će još malo samopouzdanja i poboljšati sliku o sebi. Samopouzdanje ide ruku pod ruku s udobnošću, a udobnost vodi do dobrog spoja.
 
3. Frizura, nokti...
 
Nakon toplog tuša, slijedi uređivanje noktiju i namještanje frizure. Ponekad to i potraje, jer se isprobavaju razni stilovi, sve dok frizura ne bude savršena.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
4. Odjeća
 
Dečki su za Women's Health otkrili kako nije istina da obuku prvo što pronađu čisto u ormaru, već isprobaju i po nekoliko kombinacija, prije nego odluče koja je najbolja.
 
5. Čišćenje
 
Skoro svaki muškarac ponadat će se da će spoj završiti kod njega doma, uz malo akcije. A u slučaju da se to dogodi, sve treba biti čisto i uredno, zar ne? Imam li je čime ponuditi?!
 
6. Pražnjenje
 
Znaš na što mislimo, zar ne? Možda on nije bio u pogonu već neko vrijeme ili je jednostavno previše uzbuđen. Više puta je dokazano kako ih masturbacija oslobađa od stresa, a to je upravo ono što im sada treba.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara