Kaput - kukuljica: Kako ga nositi?

Kaput - kukuljica: Kako ga nositi?

Foto:

S POVRATKOM mode u stilu šezdesetih, na velika vrata vratio se i takozvani kaput - kukuljica.

"Cocoon coat" ima blago zaobljena ramena, širi se u struku te sužava u donjem dijelu pa ga je stoga u isto vrijeme i jednostavno i komplicirano za nositi. Zašto? Dok daje osjećaj potpune ugode koju može pružiti rijetko koji elegantni komad, potpuno sakriva struk i ženske obline te narušava "idealne proporcije".

Kaputi - kukuljice odlično izgledaju uz tamne najlonke, štikle i haljine, hlače cigaret-kroja u kombinaciji sa salonkama niskih potpetica te uskim military hlačama, širokim vestama i glomaznim čizmama.Kome najbolje stoji?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj kaput idealan je za visoke mršavice, djevojke dječačke građe te cure s građom jabukolika tipa jer će u svakom slučaju naglasiti njihov najbolji dio - vitke noge.

Tko ga treba izbjegavati?


Djevojke krupnije građe koje će ovakav kaput još više "zaobliti", niske djevojke s oblinama te djevojke kruškolike građe. Svim ovim tipovima puno će bolje pristajati strukirani modeli koji prate liniju tijela.

Ipak, ako si odlučna u namjeri da kupiš ovakav kaput, pripazi da bude savršeno skrojen te da nije predugačak kako ne bi potpuno "progutao" tvoju figuru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara