Lauren Conrad izbacila predivnu kolekciju inspiriranu Pepeljugom

Lauren Conrad izbacila predivnu kolekciju inspiriranu Pepeljugom

Foto: Kohl's

OVE sezone svi su ludi za bajkom "Pepeljuga".

Zahvaljujući nadolazećem Disneyjevom filmu, šiju se vjenčanice u stilu popularne ljepotice, brojni kozmetički brandovi poput MAC-a, Essencea i sličnih, pripremaju "bajkovite" make-up linijej, a suveniri s Pepeljugom u plavoj haljini prodaju se kao ludi.

Dok su brojne kolekcije inspirirane Pepeljugom ipak malo pretjerane, talentirana Lauren Conrad uspjela je pronaći savršenu granicu između stvarnosti i bajke te osmisliti divnu odjeću koja se može nositi od jutra do večeri.

Lauren je kolekciju "Pepeljuga" pripremila za svoju liniju u dućanima Kohl's, a u prodaju će izaći 22.2.2015. godine.U kolekciji se nalaze haljine, suknje, majice i topovi od prozračnih materijala, a u fokusu su bijela, svijetloplava i svijetloružičasta boja.

Jedan od najupečatljivijih komada je bijeli pulover sa svjetlucavom "staklenom cipelom" koji će se u Kohl'su prodavati po cijeni od 64 dolara.

U reklamnoj kampanji glavnu ulogu ima sama Lauren, koja, složit ćete se, izgleda baš poput moderne Pepeljuge.U reklamnoj kampanji glavnu ulogu ima sama Lauren, koja, složit ćete se, izgleda baš poput moderne Pepeljuge.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara