Pepeljuga je prava sretnica: Slavni dizajneri predstavili svoju viziju staklene cipele!

Pepeljuga je prava sretnica: Slavni dizajneri predstavili svoju viziju staklene cipele!

Foto: Screenshot YouTube, Harrods

NAJSLAVNIJE cipele iz bajki - staklene cipele u kojima je Pepeljuga zablistala na balu, oduvijek su pojam ženstvenosti i elegancije.

Kako izvještava Telegraph, ususret najnovijem Disneyevom filmu "Pepeljuga" u kojem će nju i ostale likove utjeloviti pravi glumci, 9 dizajnera pokazalo je svoje umijeće i osmislilo cipelicu dostojnu slavne ljepotice iz bajke.

Najsretnije dame ove će cipele moći kupiti ekskluzivno u Harrodsu i to u travnju 2015. kad će se u kinima naći film s Lily James i Cate Blanchett u glavnim ulogama!

Jimmy Choo

"Mislim da svaka djevojka želi doživjeti 'trenutak iz Pepeljuge'. Htio sam dizajnirati cipelu koja je čarobna, sa zavodljivim sjajem i ženstvenom, bezvremenskom siluetom." - kaže Sandra Choi, kreativna direktorica kuće Jimmy Choo.



Salvatore Ferragamo

Massimiliano Giornetti kreativni direktor kuće Salvatore Ferragamo rekao je pak: "Moderna priča o Pepeljuzi govori o nježnoj senzualnosti i snažnoj ženstvenosti. Cipela je izrađena transparentno i od svijetla - cipela - kavez, legendarni Ferragamov model prekriven je Swarovski kristalima i pretvoren u svjetlucavo savršenstvo."



Nicholas Kirkwood


"Pepeljuga ima nježan i snažan karakter. Moment transformacije naglašava obje karakteristike, a to me je inspiriralo na dizajniranje komada koji odgovara filmskoj čaroliji."


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Charlotte Olympia

"Ova transparentna cipela s platformom napravljena je od mojih prepoznatljivih materijala - PVC-a i persperexa te ukrašena kristalima dostojnima princeze."


Stuart Weitzman

"Pepeljuga iz 2015. godine ima bezvremenski stil. Čizmice prekrivene svjetlucavim kamenčićima naglašavaju moju viziju moderne Pepeljuge."

Alexandre Birman

"Uzeo sam klasičan Johanna model i upotpunio ga satenom i Swarovski kristalima. To su cipele u kojima mogu zamisliti modernu Pepeljugu."



Renee Caovilla

"Umjetnička dijela koja nazivamo cipelama ispunjavaju želje i pobuđuju emocije. Ovako se želje ostvaruju u našoj bajci."

Paul Andrew

"Njezine cipele predstavljaju savršeni par cipela za svaku ženu. Uz pomoć PVC-a odglumio sam efekt stakla te dodao baršun kako bi stvorio teksturu i dimenziju."



Jerome Rousseau

"Ponoć je odličan detalj u priči o Pepeljuzi, to dodaje napetost i uzbuđenje. To me inspiriralo da osmislim dramatične ponoćno-plave cipele sa šljokicama i vrtoglavo visokom petom."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara