Ljubav kako je pišu romantične komedije

Ljubav kako je pišu romantične komedije

Foto: Screenshot YouTube

ROMANTIČNE komedije. Omiljena razbibriga mnogih cura uz koju se smijemo plačemo, ali i žudimo za savršenom romansom. A osim što smo uz njih bolje naučile engleski, naučile smo i kako scenaristi misle da ljubav izgleda ovako:

On ti nije prijatelj

On ide u šoping s tobom, voli razgovarati o tvojim problemima i sl. Ali ne zato što si mu super prijateljica, nego zato što te želi, ali ne zna kako da ti to kaže. Osim ako je gay, onda ti je prijatelj. I sviđa mu se tvoj frend.

Ljubav na prvi pogled

Da si žena njegovog života, on shvaća onog trenutka kad te ugleda. I odmah će ti otpjevati pjesmu pred punim bircom.

Ljubav na prvi pogled, scenarij broj 2

I dalje on shvaća da si žena njegovog života čim te ugleda. Ali ima curu i ne zna kako da ju ostavi. Do vjenčanja. Tada bježi s njega i napokon ti priznaje što osjeća. A gdje si saznaje od tvog tate kojeg nikad nije upoznao. Svaki dobar otac će potpunom strancu reći gdje mu je kćer, ako ju ovaj hoće oženit.

On je savršen ljubavnik

Najbolji kojeg si ikad imala. Već prvu večer s njim svršila si samo deset puta. A on je na to strpljivo čekao godinu dana i nije pomišljao na druge cure.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojica zainteresiranih

Jedan je frajer, drugi luzer. A ti ćeš, budi sigurna, završiti s ovim drugim. Ali dobrim i iskrenim luzerom, jer bez obzira što bi prodala bubreg za onog prvog, doći će trenutak kada ćeš shvatiti da on ipak nije ono što trebaš.

Završit ćeš s onim kojeg mrziš

Što se više mrzite, veća je vjerojatnost da će te se zaljubiti. Ako prije ne završiš s luzerom.

I oni plaču kada ih ostavite

I ružniji su od nas kad to rade. A kad prestanu i napokon izađu iz kuće, ispred nje upoznaju ljubav svog života. Zgodnu manekenku s bankovnim računom Bill Gatesa.

Velika promjena

On je dečko na lošem glasu, ali zbog tebe će se promijeniti u najsavršenijeg na svijetu. Ako te pozove na drugi spoj, nakon prvog na kojem mu nisi dala. Ali sigurno bude i tada će shvatiti da se želi promijeniti.

Happy end

Nakon tjedan dana veze kupit će te prelijepi stan, jer si vi to možete priuštiti (pogotovo ako još studirate). On voli peglat, spremat, kuhat. I obavezno će te zajedno farbati stan i špricat se bojom, koja će se kasnije sama oprati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara