Na premijeru filma "Divna stvorenja" vodimo čak 8 Super Solerica!

Na premijeru filma "Divna stvorenja" vodimo čak 8 Super Solerica!

Foto: Privatne fotografije

PREMDA smo jučer najavili kako ćemo podijeliti 2 pozivnice (svaka vrijedi za dvije osobe) za premijeru filma "Divna stvorenja", kada smo vidjele vaše fotke i mailove s obrazloženjima zašto je super biti solo, odlučili smo u kino odvesti čak 8 Super Solerica! Inače, u sljedećih nekoliko dana podijelit ćemo još puno karata za kino pa će i druge solerice, ali i zaljubljene cure imati prilike uživati u udobnim foteljama Cinestara!

Pogledajte koje su to:

Ivana Hajdek i Kika

"Zašto je super biti solo? Kika i ja smo bez obzira na godine djeca u duši, uvijek bile i ostale. :)

Sve se može sa frendicom, možemo jest tone i tone slatkiša, bez da gledamo dal pristojno jedemo, možemo cmizdrit u kinu na neku romantičnu komediju, možemo pričat satima, bez da jedna drugoj postanemo dosadne. I mogla bih tako roman napisati zašto je super biti solo, al najvažnije od svega, bile mi solo, nismo zapravo solo jer imamo jedna drugu bez obzira na sve, nikad se ne iznevjerimo i volimo se do neba i još malo dalje.

Eto, pa neka ovo bude još jedan filmek u ljubavnim sjedalima (samo zato jer je nama to fora), neka osvojimo nas dvije ove ulaznice.
Wuhuuu, frendice u <3"


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Julijana Čošić i frendica

"Super je biti solo jer sve što radimo, radimo na način koji same poželimo! :)"Martina Opačak i frendica Martina

"Super je biti solerica jer se nikom ne moras opravdavati! Lijepo se spremamo ako treba 5h prije izlaska i nitko nam ne visi nad glavom ispitujuci: " Koliko jos?" :-)  Zezamo se na svoj racun, govoreci da cemo bit lezbe, al nismo jos bas toliko ocajne!! Jer trenutno uzivamo, jos ako dobijemo ulaznice sutra za premjeru....ufff, gdje ce nam biti kraj!! (ne moramo cekat "kavalire" da se udostoje pozvat nas u kino) :-)


Jelena Kapraljević i frendica

"Super je biti solerica jer imaš vremena za sve, ne moraš brinuti kako se oblačiš, što piješ i kako se ponašaš...ne moraš se brinuti hoćeš li se javiti ili ne, kada ćeš doći doma ili kada ćeš nekamo otići...ne moraš paziti s kime se družiš i sa kime pričaš, možeš imati muške prijatelje, a nitko neće imati ljubomorne ispade na to!osvajaš kada želiš i budeš osvojena samo onda kada ti to i osjećaš...super je biti mlada solerica ako znaš što želiš u životu!"
NAPOMENA!
Karte je potrebno pokupiti danas, 12.2.2013. do 17 sati u Indexovom uredu u Radnička 52/3, Green Gold, 3. kat.

Premijera filma je danas u 20 sati u Cinestaru u Branimir centru. Želimo vam lijep provod!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?