Ne prilazi ti? Možda je problem u tebi!

Foto: Screenshot Youtube
 
SVAKA od nas se barem jednom našla u ovakvoj situaciji  - sviđa nam se dečko na šanku, ali koliko god se trudile, nikako da mu damo do znanja da je sasvim u redu ako priđe. Ako nisi jedna od onih koja ima hrabrosti napraviti prvi korak, provjeri radiš li neke od ovih stvari koje odbijaju frajera.
 
Djeluješ ljuto
 
Znamo da ti to vjerojatno nije namjera, ali neki muškarci će misliti da si ljuta samo zato što si ozbiljna. Ako tome dodaš i prekrižene ruke, većina njih ti neće prići jer ostavljaš dojam kao da je to zadnja stvar koju želiš.

Ne ostvaruješ kontakt
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Misliš da ga gledaš dovoljno, a on svejedno ne prilazi? Možda jednostavno ne shvaća da tvoj pogled znači da ti smije prići. Pokušaj ga gledati malo dulje, dok ne budeš sigurna da je uhvatio signal. Ako ni nakon toga ne priđe, vjerojatno nije zainteresiran.
 
Djeluješ previše zainteresirano
 
Muškarce ponekad odbijaju djevojke koje djeluju kao lak plijen ili previše flertaju. Neki od njih će pomisliti da si takva sa svima, i neće htjeti prići.
 
U društvu si
 
Ako si samo s jednom frendicom, neki ti muškarci neće prići jer ne znaju što će s tom jednom frendicom. Ako si u prevelikom društvu, vjerojatno će ga biti strah. Istraživanja pokazuju da su muškarci najhrabriji kada je žena u društvu dvije prijateljice, jer onda imaju priliku pričati sa ženom koja im se sviđa, dok te dvije prijateljice mogu same nastaviti razgovor.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara