Opusti se i uživaj: Što mu se NE mota po glavi kada si gola

Opusti se i uživaj: Što mu se NE mota po glavi kada si gola

Foto: Ermanno Scervino

MUŠKARCI razmišljaju o mnogim stvarima, ali kada smo ispred njih, potpuno gole, misli se nekako prorijede. Ipak, žene su uvjerene da razmišljaju puno više i primjećuju svaki detalj. Ovu su stvari koje mu sigurno ne padaju na pamet kad nas vide gole:

Koliki ožiljak!


Naši ožiljci i druge nepravilnosti možda upadaju u oko prolaznicima na plaži, ali u trenutku kada se skinemo pred dečkom, to je zadnja stvar na koju će misliti. Umjesto da se usredotoči na loše stvari, oči će mu bježati na one dobre.

Ova jedna dlaka baš strši

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Uvijek se dogodi da fulamo onu jednu glupu dlaku koja nam se čini kao najcrnja dlaka svijetu, ali muškarci to ne primjećuju. Čak i ako primijete, neće se previše zamarati njome.

Beyonce ima bolju guzu


Naravno da ima, i naravno da će žene gledati slike slavne pjevačice i željeti takvu guzu, ali to ne znači da će muškarac to primijetiti kad se skinemo. Kad smo gole ispred njega, ne postoji niti jedna druga žena.

Kad počinje tekma?


Može biti najvažnija na svijetu, ali u trenutku kada se skineš, zaboravit će na nju. Kasnije će te možda kriviti jer je propustio tekmu zbog tebe, ali za vrijeme seksa se neće buniti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara