Seks s bivšim: Kako ga izbjeći

Seks s bivšim: Kako ga izbjeći

Foto: Armani

VALENTINOVO se bliži, a ako si solo, bivši dečko se može činiti kao odlična opcija. Ako misliš da bi mogla upasti u zamku seksa sa bivšim, evo nekoliko savjeta kako da to ipak izbjegneš:

Izbriši ga

Sa Facebooka, iz mobitela, jednostavno ga ukloni kao što ubojica radi s tijelom u filmovima. Ako ga ne možeš kontaktirati, nećeš ni spavati s njim. Osim ako se sretnete vani, onda slijedi druge savjete.

Kritiziraj ga

U svojoj glavi. Sjeti se svih onih užasnih stvari zbog kojih ste prekinuli i podsjeti se zašto je dobro da više niste zajedno. Svaki put kada ti dođe da ga zagrliš, zamisli jednu lošu stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ostani svoja

Vjerojatno si već samoj sebi obećala da više nikada nećeš spavati s njim, pa se drži toga. Ako ti treba podsjetnik, nosi papirić u džepu i izvadi ga svaki put kad osjetiš krizu.

Ne odgovaraj na poruke

Samo zato što si ga izbrisala iz mobitela, ne znači da ne može doći do tebe. Ako stvarno želiš kraj, jednostavno ga ignoriraj.

Pronađi drugog

Ima još frajera o kojima možeš razmišljati, pa se radije bavi njima umjesto da sanjariš o nekom tko očito nije dobar za tebe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara