Osvježite svoju vezu uz pomoć ovih trikova

Osvježite svoju vezu uz pomoć ovih trikova

Foto: Screenshot Youtube

POČETAK je uvijek divan - puni smo entuzijazma, romantika pršti na sve strane, seks je nešto bez čega ne možemo zamisliti dan... 

Svaka veza krene ovako, a velik ih se broj s vremenom u potpunosti promijeni. 
 
Entuzijazam splasne zbog puno obaveza, romantike ima samo u tragovima, a seks je nešto što je bolje ostaviti za sutra ili za vikend, kad ćemo imati manje posla oko kuće. Ovo su klasične zamke u koje upadaju veze, a evo i kako ih izbjeći i učiniti da se veza čini svježom iako to možda više nije.

Svađe riješite prije odlaska u krevet
 
Niti živčani. Ako ste se posvađali, pokušajte riješiti svađu prije spavanja, jer bi se ujutro mogli probuditi još ljući. Ili se pomirite prije spavanja, ili se dogovorite da ćete zaboraviti na svađu - ako odlažete rješavanje problema do jutra, nemirno ćete spavati.

Provodite manje vremena zajedno
 
Vrijeme koje uzmete za sebe i provedete ga odvojeno može biti puno korisnije za vezu od vremena koje provodite zajedno. Ako si malo počnete faliti, imat ćete osjećaj koji ste imali na početku veze. 
 
Više komplimenata
 
Manje prigovaranja. Odnos komplimenata i prigovora uvijek treba biti takav da je komplimenata više, inače ćete si početi ići na živce. Ok je prigovarati, ali vodite računa da to nije glavna aktivnost.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara