Otkrio razlog rastave: Johnny Depp vezu okončao jer se poželio slobode i isprobavanja novih stvari

Otkrio razlog rastave: Johnny Depp vezu okončao jer se poželio slobode i isprobavanja novih stvari

Foto: JLP

JOHNNY Depp, jedan od najpoželjnijih neženja svijeta, Vanessu Paradis navodno je nogirao zato što mu je dosadila. Sudeći prema pisanjima RadarOnlinea, Deppu je 14-godišnja veza s Paradis bila monotona, a nestalo je i ljubavnih iskrica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Johnny nije više mogao biti u vezi s Vanessom. Jako su se udaljili, a on se poželio slobode i isprobavanja novih stvari. Ta ga je veza samo sputavala i činila jadnim. Ljubavne je kemije između njih dvoje nestalo. Johnny od svog života očekuje više, a i Vanessa zaslužuje biti sretna. Ne, Depp nije upleten u nikakvu novu romansu i ne pada mu na pamet upuštati se u nešto novo odmah nakon prekida, no svakako se želi zabaviti", izjavio je izvor za internetski portal pa nastavio: "Johnny je vezu htio prekinuti još krajem prošle godine. Iz toga se želio izvući već dulje vrijeme. Također, nije bio vrlo vješt u skrivanju toga da je ljubavna idila završila, što mu je zadavalo puno muka. Sad, kad je sve izašlo na površinu, osjeća se mnogo sretnije", tvrdi neimenovani izvor.

Čini se kako prekid nijednom od njih nije previše teško pao, a njihov se skladan odnos održava i nakon ljubavnog kraha - bez ružnih optužbi i iznošenja prljavog rublja u javnost.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara