Znakovi da je vrijeme za prekid

Znakovi da je vrijeme za prekid

Foto: Burberry

VEZU je moguće spasiti ako to oboje želite, ali ponekad je vrijeme da se rastanete i potražite sreću s nekim drugim. Ovo su znakovi da je vaše vrijeme došlo:

1. Više negativnog nego pozitivnog


Ponekad je stvarno toliko jednostavno: Ako sastaviš popis dobrih i loših strana veze, a one loše su daleko brojnije, možda je vrijeme da pronađeš nekoga s kim ćeš imati više dobrih trenutaka.

2. Ono što si voljela počinje te živcirati

Njegove male navike prije su ti bile slatke, a sada te način na koji pere zube toliko živcira da bi ga mogla istući? Nije se promijenila njegova navika, nego ju ti, zbog nedostatka ljubavi, puno više primjećuješ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Želiš biti negdje drugdje

Na početku veze želimo svaki slobodni trenutak provesti zajedno, no s vremenom taj osjećaj nestaje. Ako bi radije bila bilo gdje drugdje, samo da ne moraš biti s njim, vrijeme je da se zapitaš o vašoj vezi.

4. Stalno se svađate oko iste stvari


Svađe mogu biti jako konstruktivne, ali ako nakon svog ovog vremena još uvijek vičete zbog nečega što ste odavno trebali riješiti, jednostavno vam nema spasa.

5. Oko ti luta


Prije nisi primjećivala zgodne tipove koji su ti se upucavali, a sad ti svaki muškarac izgleda kao ideal u usporedbi s tvojim? Prirodno je tu i tamo baciti oko, ali ako ne možeš skinuti pogled s nekog drugog, znači da je nestalo privlačnosti prema tvom sadašnjem dečku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara