Ovosezonski Cro A Porter slavi bezvremensku žensku ljepotu

Foto: Press Foto

CRO A PORTER predstavio je svoju najnoviju, iznimno interesantnu kampanju, u čijem je fokusu ženska ljepota.

Zvijezde ove kampanje 3 su zgodne žene, Zvončica, Iris i Valentina, a svaka od njih predstavlja istinsku ljepotu te dolazi s posebnom životnom pričom.

Valentina(19) polako i uspješno gradi karijeru modela. Zbog svog prozirnog tena, crvene kose i pjegica, ljubimica je modnih urednika. Svakako netipična ljepotica izražene osobnosti, trenutno radi  u Londonu gdje joj predviđaju uspješnu karijeru.Iris (33) najdugovječnije je lice na pistama Schwarzkopf Cro A Porter-a. Iako je poznato je da modeli najčešće vrlo rano završavaju karijeru na pistama, Iris ravnopravno korača s nekad upola mlađim kolegicama. Kraljica je domaćih modnih pista,  svoju svježinu održava sportskim načinom života te je besprijekoran uzor svim ženama na pragu zrelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvončica (56) se bavi modelingom već 40 godina, no još uvijek u posao unosi svježinu i modno zanimljiv, specifičan izgled. Individualnost i čuvanje vlastite osobnosti je ono što Zvončica stavlja u prvi plan kada je upitate za savjet čemu zahvaljuje svoju dugovječnost u poslu.

Cro A Porter Timeless održat će se 23. - 26. 10. 2013. u Zagrebačkom Velesajamu u Paviljonu 1.

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara