PItanja koja on želi čuti od tebe

PItanja koja on želi čuti od tebe

Foto: Michael Kors

ŽENE vole postavljati pitanja, a muškarci u njihovim životima nemaju druge nego da na njih i odgovaraju. No, to ne znači da im naša pitanja ne idu na živce. Ipak, postoje i pitanja koja žele čuti.
 
U čemu ti dobro izgledam?
 
Umjesto onog pitanja izgleda li ti guza veliko u nekoj haljini, pitaj ga u čemu mu najbolje izgledaš. Osim što će mu biti lakše ako ne mora smišljati odgovor koji ne vodi u svađu, biti će mu drago ako od njega tražiš mišljenje o tome što on voli.
 
Jel možemo samo šutjeti?
 
Većina žena želi pričati nakon seksa, a gotovo svaki muškarac to vrijeme želi provesti u potpunoj tišini. Ako mu daš do znanja da tišinu nakon seksa ne smatraš neugodnom tišinom, obožavat će te.
 
Jel bi ti smetalo da izađem sama s curama?
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Zajednički izlasci su sigurno zabavni, ali tu I tamo će vam dobro doći mala pauza. Predloži mu da on ode van sa svojim dečkima i ostati će oduševljen.
 
Hoćeš ti odabrati film?
 
U moru romantičnih komedija koje želiš pogledati, ponekad je dobro pustiti da na red dođe i njegov film, zar ne?
 
Što misliš o fast foodu - u krevetu?
 
Neke se žene srame jesti pred svojim dečkima, neke barem malo izbjegavaju da ih vidi kako proždiru fast food, a muškarci to jednostavno ne shvaćaju. Vole nas vidjeti i zamusane, a ovaj prijedlog će mu se sigurno svidjeti.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara